Маж за галење под наем

118

Осамените жени имаат повод за радост, барем оние во Јапонија. Фирмата “Сојнеја” влезе во видното поле со нестандардна услуга – обезбедува под наем за една ноќ убави мажи за 540 фунти.

Клиентките сепак можат да се надеваат само на платонско милување и мили зборови, пишува “Дејли мејл”.

Фирмата од Токио има 30-ина модели, но таа смета дека мажите гарантирано ќе ја ослободат клиентката од нејзиното чувство на осаменост и дека неосетно ќе ги поведат кон светот на соништата.

Киријата за двочасовен сон со придружник чини 108 британски фунти. Збирот отскокнува двојно – 216 фунти, за 4-часовно патување во светот на соништата. Ако се решите за 540 фунти, услугата вклучува милување цела ноќ, а пред тоа готвење и вечера со клиентката.

Како дополнителна опција со плаќање се нуди придружување во ресторан или чистење на домот. Таргет групата на фирмата се богатите 30-40 годишни жени, иако често се јавуваат и 60-годишни клиентки.

На дамите не им е дозволено да ја допираат физичката убавина на моделите на интимен начин, да ги фотографираат или да си закажат други средби, без знаење на Агенцијата.