Кој најмногу доживува оргазам?

1754

Резултатите од една нова студија покажуваат дека хомосексуално ориентираните лица се уште трпат омаловажување и дискриминација, но и дека во нешто се подобри од хетеросексуалците.

Студијата е направена со цел да се утврди зачестеноста на оргазмите во хетеросексуалните, бисексуалните и хомосексуалните врски.

Резултататите покажале дека геј лицата на своите партнери им овозможуваат најмногу оргазми.

Мажите хетеросексуалци доживуваат оргазам во 95 отсто од случаите, додека геј и бисексуалните мажи доживуваат во 89 отост од случаите.

Тоа што е интересно, е дека 86 отсто од лезбејките секој пат кога имаат секс доживуваат оргазам, додека во хетеросексуалните врски само 65 отсто од жените доживуваат оргазам при сексуалниот однос.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Related image