Како да се справите со преголемо машко достоинство

275

Најголемиот пенис е високо ценет од многу жени. За мажите е јасно дека се гордеат со поседувањето на атрибут со завидна големина. Но, големиот пенис за некои жени не се испоставува лесна задача за справување.

Повеќето мажи во светот поседуваат просечна големина на пенисот помеѓу 10 и 14 см. Според стручњаците сексолози овој износ може да го прими секоја вагина. Но, не секоја вагина може да се справи со преголемо машко достоинство.

За време на секс можат да се појавуваат болки, малаксаност, дури и вагинални лацерации.

Но, не плашете се, дами – има начин да се реши проблемот! Не брзајте да се откажувате од “големиот залак”, бидејќи постојат начини да се направи сексот со надарен маж вистинско задоволство! Еве како:

Намалете го темпото

Ако партнерот ви е со вонредно големо достоинство, побарајте да го намали темпото. Забавете што е можно повеќе пред да преминете кон љубовната игра.

Предигра

Продолжете ја максимално љубовната игра. Ова ќе ви помогне ем да го испразните однапред, ем да се возбудите максимално. Ова ќе ви овозможи максимално влажнење, што го намалува триењето, соодветно и малаксаноста за време на секс.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2