Како да пливаме во пари за 7 недели?

476

Ова се советите на австралискиот акупунктуролог, dr Karlton Smit, кој тврди дека постои неверојатно поврзување на точките на носот и богатството! Можеби ова звучи малку фантастично и лудо, но не можете да изгубите ништо ако го пробате.

Dr. Smit тврди дека со притискање на вистинските точки на носот, доаѓаат успесите и богатството, бидејќи овие специјални акупунктурни точки на носот имаат неверојатна способност да привлечат пари како магнет.

“Со притискање на вистинското место на носот се менува текот на електричното сруење низ нервниот систем се менува и се отвора простор за привлекување на богатство”, вели докторот, кој стана познат по акупунктурните ушни техники.

“Парите доаѓаат тогаш кога ќе научите да ги примате – вашата аура тогаш ќе ги привлече во изобилство. Оваа техника ја нареков “техника на правилен притисок”. Многу е едноставна и неверојатно успешно”, тврди докторот.

Dr. Smit спровел шестмесечно истражување на 347 волонтери. Сите биле подготвени да ја пробаат новата техника, а требало да се испита и докаже дека со притисок, на вистинските места на носот и на мостот на носот, ќе има влијание врз подобрувањето на финансиската состојба на тестираните луѓе.

И чудо се случи – 91 процент од испитаниците изјавиле по недела дека нивната финансиска ситуација радикално се подобрила.

Примена на методата на д-р Смит

Одвојте за себе неколку минути секое утро и секоја вечер. Обидете се да бидете сами во собата и да се забавувате. Секоја недела, секое утро и вечер, притиснете со прстот 10 секунди (лесен континуитет) само една точка од долната слика.

Започнете ја првата недела со првата точка. Додека лесно ја држите притиснато, длабоко концентрирај те се и визуелизирајте ја ситуацијата опишана подолу за точка број 1.

Следната недела наутро и навечер, притиснете ја точката број 2, 10 секунди, фокусирајќи се на ситуацијата опишана под број 2. Повторете го процесот континуирано до седмата недела и седмата точка.

Ако до тогаш не се случи финансиско подобрување, тогаш почнете повторно, сѐ додека не го почувствувате саканиот прилив на пари.

Во продолжение таблицата на Dr. Smit на визуелизација и акупунктурните точки на носот

Продолжува на страна 2