Искрени исповеди | Сексот беше толку лош, што лажев дека немам кондоми

934

Овие луѓе доживеале и се` уште доживуваат многу лош секс. За тоа отворено проговориле, а некои откриле и дека ги изневеруваат своите сопружници за да се задоволат.

Своите искуства на лош секс луѓето ги раскажале на Whisper, апликација на која можете да ги споделувате своите искуства за различни теми целосно анонимно. Најинтересните од нив ни ги пренесува порталот Buzzfeed.

„Моето момче не е добро во кревет. Се обидов да му кажам, но едноставно не оди. Никогаш не сум задоволена, а мислам дека тој нема поим за тоа.“

„Сексот беше толку лош, што лажев дека немам повеќе кондоми само за да не се обиде повторно.“

„Мојот сопруг и јас чекавме да се венчаме пред да имаме секс. Сега сум пет години во брак со човек кој не знае како да ми приушти оргазам.“

„Конечно спиев со девојката од моите соништа и беше ужасна во кревет. Не знаеше ништо.“

„Мојот сопруг е се` полош во сексот. Не знам како да му го кажам тоа. Некогаш беше добар, но сега повеќе не се труди да ме задоволи.“

„Се срамам што сум лоша во сексот. Последниот пат кога го правевме тоа буквално реков: Јас не сум добра во ова. Слегов од него и отидов во кревет. Среде акција.“

Safe Sex Condom GIF by 89.7 Bay - Find & Share on GIPHY

„Мојата девојка е навистина лоша во кревет и никогаш не сака да испробува нови пози. И понатаму ја сакам, но не знам колку долго ќе можам да живеам вака.“

„Со мојот маж никогаш немам доживеано оргазам, а јас глумам секој пат. Го сакам повеќе од се` на светот и не сакам да го повредам.“

„Го сакам моето момче со кое сум четири години во врска… Но, многу е лош во кревет. Тоа се` заедно трае две минути.“

„Нашиот секс е многу лош. Покрај него се чувствувам како со мене нешто да не е во ред.“

„Тој е катастрофален во сексот. Секогаш сака да одиме полека, а мене тоа не ми се допаѓа.“