Имате ли “вистински“ маж до себе?

223

Мажите сакаат да се фалат какви женкари се и како се разбираат од сè и можат да направат сè.

Но, знаењето во фудбалот и индустријата за пиво не ги прави “вистински мажи” според новото истражување.

Во него учествувале 2000 претставници на посилниот пол, кои требало да објаснат што според нив треба да знае и може еден маж.

Интересно е да се напомене дека меѓу одговорите фигурира и познавањето на женската природа, т. е. “Треба да знае дека кога една жена ќе каже ”Добро“, всушност не е добро” и “Кога една жена ќекаже: ”Прави, што сакаш“ треба да го направиш токму спротивното”.

Еве го и целосниот список со вештини и знаења на еден “вистински” маж

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2