Хороскопски знаци кои се во жешка љубов со Лавот

1134

Нивната владејачка планета е Сонцето. Вие ретко може да го погрешите со друг хороскопски знак, бидејќи Лавот е различен од сите други.

Тој има силна енергија, тој е горд, роден лидер. Љубовниот однос со него не е како ниеден друг. Кои се трите хороскопски знаци во кои најмногу се заљубуваат, видете во следниве линии.

Лав и Водолија

Лавот е крал на зодијакот, и Водолијата се чини дека е таму за да го симне и да се бори за независност. Замислете ја атрактивноста и страста меѓу две такви моќни личности.

Нивниот сексуален живот е борба и неверојатно искуство за двајцата. Сигурен, но пријатен и страстен, сензуален, но сепак интересен. Кога ќе најде вистинска емоција, Водолијата конечно може да почне да го почитува Царот.

Убавината на нивниот сексуален живот е во работите што тие можат да ги научат за своите тела, нивната доверба и начинот на кој го гледаат сексуалниот чин. Двата партнера формираат силна врска со едноставното гравитациско дејство што Сонцето го има над Уран, владејачката планета на Водолијата.

Лавот, исто како Водолијата, мора да најде љубов во својот живот. Додека Лавот е Сонцето, другиот е молња и обично излегува во дождлив ден. Тоа е токму она што тие треба да го разберат – има време и за двете страни да светат и да не ги загрозуваат шансите меѓусебно да го прават тоа.

Кога Лавот се вљубува, целиот свет го чувствува тоа и партнерот нема начин да не го забележи тоа.

Водолијата може да ги скрие своите емоции и честопати има проблеми да изразува и препознава како се чувствува. Топлата и емоционална природа на Лавот им помага на другите да ја изразат својата љубов.

Единственото нешто што би можело да го загрози нивниот емотивен однос е нивната вечна битка со егото, и тие треба да обрнат внимание на тоа и да не бидат премногу горди за да се занесат во љубовта.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2