Хороскопски знаци кои простуваат неверство

627

На некои од нас ни е тешко да простиме измама, за некои прошката не доаѓа во предвид, а некои се пофлексибилни кога станува збор за неверство.

Бикот е земјен знак кој тешко се препушта на чувствата и не брза да влегува во врска. Тој не брза да излезе од врската кога ќе се соочи со првата пречка.

Ако Бикот биде изневерен, тој ќе го сфати тоа како предавство, но врската нема да заврши толку лесно. Бикот си заминува само кога ќе сфати дека е готово.

Јарецот, како и Бикот, не практикува избрзани одлуки. Јарецот има многу разбирање за својот партнер и ќе ја разбере измамата како личен пораз што нема да го признае толку лесно. Јарците повеќе би се обиделе да ја поправат врската со партнерот отколку да гоа завршат веднаш.

Рибите тешко ги испуштаат луѓето што ги сакаат. Тие пливаат во своите емоции. За разлика од стабилните Бикови и Јарци, Рибите се склони да веруваат на својот партнер дека мамењето нема да се случи повторно и затоа го простуваат.