Хороскопски знаци кои одеднаш ќе престанат да ви се јавуваат

366

Ако не знаете што е „ghosting“ веројатно не сте го искусиле, додека ако знаете и сте поминале низ тоа – жал ни е.

„Ghosting“ е начинот на кој одредени луѓе ја прекинуваат комуникацијата со партнерот или симпатијата, откако одеднаш ќе престанат да ви се јавуваат.

„Ghosting“ може сериозно да наштети на личноста што е напуштена, особено ако станува збор за вистинска љубовна врска. Луѓето кои одеднаш престануваат да реагираат, честопати не се свесни за својата суровост, а за нивното однесување влијае и нивниот хороскопски знак.

ВОДОЛИЈА

ВОДОЛИЈА е знак што најчесто напушта без зборови. Водолијата е позната по својата емоционална резервраност, а некои сметаат дека се прилично бесчувствителни. Кога не се грижат за некого, тие едноставно ќе заминат без зборови и драма.

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ честопати менуваат мислења, а се премислуваат и кога се за заљубуваат. Ако Близнаците наидат на друга можност, тие лесно ќе се „запалат“ и едноставно ќе престанат да се јавуваат на партнерот или симпатијата.

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ, од друга страна, е најсуровиот кога станува збор за „ghosting“. Тој ќе го убеди партнерот дека е лудо за заљубен и среќен, а потоа одеднаш ќе исчезне.