Еве зошто вреди да се практикува орален секс

671

Оралниот секс е корисен за жената поради неколку причини, а не само поради широката насмевка на лицето, сметаат сексолози.

Прво, заради зајакнување на односите.

“Француската љубов” е начин да се изрази однос кон мажот. Откако кај саканиот сè е прекрасно – очите, гласот, рацете- би требало да е прекрасен е пенисот. Вие ја командате ситуацијата. Можете да ја контролирате машката возбуда и сами да одлучувате кога ќе дојдете до вагиналниот секс или да застанете и да влечете надолу неколку степени на возбуда.

Самооценување.

Штом ќе добиете пофалби од мажот, вие го чувствувате своето значење и желба и понатаму да правите пријатни работи и да се унапредувате. Односно почесто добивате орален секс. Задоволениот маж во знак на приврзаност и благодарност несомнено ќе сака да ви направи контра-услуга.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2