Еве како да препознаете “загорена” жена

401

Загорената жена речиси секогаш значи – незадоволна жена, што пак мажите многу често ги мешаат со предменструален синдром. Но дури и да е во ПМС, тоа уште повеќе ја изострува нејзината желба за секс, па работите се преклопуваат.

По што сепак се препознава ѕверски загорената дама, онаа која веќе 6 месеци стои на суво, бидејќи го чека вистинскиот, а сега го припознава во секој втор?

Изгледа премногу накитена и середена во 6 наутро. Нема жена која се возбудува од идејата да стане во 4ч. ноќе, за да стави јадење да се вари, да си направи нокти, педикир, супер кул фризура, шминка и да излезе со најнестрпливо на трамвајската станица во 5 или 6.

Апсолутно докажано е дека на нас, дамите, ни се потребни барем два часа по будењето, за да си го вратиме човечкиот изглед. Пак за насмевка пред 10ч. и збор не може да станува. Покрај тоа, пиле, кои имаат половинки, обично излегуваат бушава за работа, едноставно затоа немале време да се исчешла како што треба по утринскиот секс.

Значи, ако некое супер наконтено парче ви зафати погледот рано наутро, тоа во повеќето случаи значи сигнал – нападај!

Сменува расположение во текот на 20 минути. Загорениот жена често зрачи од состојби на очај, трескавичен рев, злоба и мило однесување. За да ви стане повеќе јасна оваа слика, ќе ви ја толкуваме едноставно. При долго отсуство на оргазми во животот на една дама, таа се претвора во голем муртенко, на која и е крив целот свет.

Кога почувствува дека погледот нема да и обезбеди секс, таа паѓа во очај и почнува да жали по злото и судбината. Тие дами се најранливи, потребно е само да им ветуваш тоа што не можеле да им го дадат другите. Танцува како да е прва братучетка на Џенифер Лопез.

Тука е многу важно да разликувате загорена жена од лесна жена. Првата има принципи, кои ја спречиле да си легне со првиот сретнат уште минатиот петок. Затоа, за разлика од лесната жена, таа изгледа како побесндето куче на подиумот. Танцува провокативно, поливајќи се со коктели, но сè се врти околу пријателките.

Загорената дама изгледа се така полна со енергија и во 5 наутро, додека лесната жена најверојатно веќе е тргнала со … првиот сретнат. Нормално! Нашето девојка едноставно има потреба да ја испушти пареата, а единственото нешто што донекаде го заменува сексот, се токму оние женски паради

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.