Еве каде живеат жените со најголеми гради!

156

За сите кои се прашуваат каде живеат жените со големи гради или каква е просечната должина на машкиот полов орган, одговорите ги нуди најмладиот словачки графички дизајнер Мартин Варгиц.

17-годишниот Варгиц ги анализирал резултатите од сериозните истражувања на странски универзитети и изработил мапи кои прикажуваат информации за “телесните адути” кај жените и мажите во светот.

Според картичките на Варгиц најмногу раскошна гради имаат Русинките. Жените од Азија пак се најдоа во дното на листата како жени со мали гради во светот. Меѓу повеќето скромни се Јапонката и тајландките.

Од друга страна, мажите во некои делови на Африка и Централна Америка имаат импресивни резултати со должина на машкоста во просек 16,5 сантиметри или повеќе.

Во Кина, Јужна Кореја и Тајланд просечната големина е 11,4 сантиметри или под него, пишува “Дејли Меил”.

Мажите од Балканскиот регион се во “златната средина” и спаѓаат во границите од 14 до 15,25 см.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.