Дозволете ѝ да води | Жените сакаат да бидат доминантни во креветот

812

И покрај тоа што повеќето мажи мислат дека жените сакаат кога тие ја преземат контролата во кревет, бројните студии покажуваат нешто сосема друго.

Поточно, 78,3% од 10.000 анкетирани жени во 2013 година потврдуваат дека тие сакаат да се доминантни во текот на љубовната игра

Причините за ова се различни, но најчесто се работи за тоа дека жените можат да ги контролираат позите во кои ќе бидат, така што ги бираат само оние во кои удобно се чувствуваат, други претпочитаат да имаат чувство на доминација, а некои само сакаат партнерот да го водат во текот на целат играта, давајќи му клучни совети на патот до целта за да ги направи да се чувствуваат целосно задоволни.

Hot Tease GIF - Hot Tease Kiss - Discover & Share GIFs

Повеќето мажи само ќе се нафрлаат, мислејќи дека побрзото и посилното е подобро, но обично тоа не е случај. Жените се жедни за допири по целото телото, особено по некои скриени ерогени зони како што се оние на нозете, рацете, грбот и главата.

Уште една причина зошто жените сакаат да биде со вас со “камшик во раката”, е фактот дека мажите често знаат во погрешно време да ја променат позата или брзината, а со тоа се прекинува континуитетот на оргазмот на партнерката. Кога тие се оние кои го контролираат протокот на настаните, такви нешта не се случуваат.

Следниот пат кога ќе одите со саканата во кревет, имајте ги на ум овие совети и оставете ја да ја покаже својата доминантна страна.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.