Доживотниот партнер на секој хороскопски знак е …

1180

Се разбира, не мора да верувате во овој совет, но ако ништо друго размислите за тоа …

Овен

1. Скорпија: Страст и искреност, меѓу вас постои заемна љубов и почитување. Тука нема место за тајни!

2. Стрелец: Овие два огнени знаци се како два љубовни магнети. Сѐ додека овие два знака зборуваат, тие се спој склопен на небото.

3. Водолија: Ова е совршен партнер за вас!

Бик

1. Бик: Две љубовни гулапчиња! Удобен однос полн со љубов; понекогаш ним никој не им е потребен, ова е спој кој е направен да трае цел живот.

2. Девица: Овие земни знаци имаат многу заедничко и тие се разбираат еден со друг. Тие ги делат истите квалитети, вредности и љубов – совршено!

3. Јарец: Љубов, восхит, почитување и разбирање!

Близнаци

1. Водолија: Овие два воздушни знака можат да одат заедно по животниот пат, без разлика каде може тој да ги однесе. Магична врска!

2. Риби: Ова е високо компатибилна интелектуална врска. Сепак, постои потреба од компромис за љубовта да трае.

Рак

Риби: Два водени знака, постои природна и убава духовна врска. Тоа е љубов на души и може да трае цел живот.

Продолжува на страна 2