Дечки! Нинџите се вратија повторно!

100

Минатата среда ја земаа за одмор, но еве ги пак! Ајде да видиме дали тие денес го спасија светот како и другите денови!?

Hey Hey Hey! The 11th MINI Book is OUT NOW!