Бикот сам свој газда, Лавот работи подобро кога ќе го пофалат – Хороскопот открива каков работник сте

550

Додека Биковите се сами свој газда, Терезиите подобро работаат во друштво, а Стрелците сакаат да ги пролнгираат работите. Хороскопот покажува каков работник сте.

Овен

Полетен и енергичен додека е заинтересиран, но и најдобар е во пронаоѓање на пократки патчиња.

Бик

Работи со темпо кое самиот ќе си одреди, ниту пребрзо ниту пребавно.

Близнаци

Брзи и паметни, но само додека ги интересира тоа што го прават.

Рак

Има добра меморија.

Лав

Работи многу подобро откако ќе го пофалат.

Девица

Перфекционист со добро око за детали.

Продолжува на страна 2