Бидете внимателни 1 | Овие знаци изгледаат безопасно, но може да се симптоми на рак, обрнете внимание додека не е премногу доцна

547

Рутинските тестови не можат да ве заштитат од рак, исто така, многу е важно да го слушате вашето тело и да ги препознаете знаците навреме.

Еве некои од симптомите на кои треба да обрнете внимание!