500 дена не ставил капка алкохол во себе – Резултатите се неверојатни!

623

Корисник на мрежата Имгур со надимак Матео во понеделникот се пофали со голем напредок. Имено, тој 500 денови не помирисал алкохол, што му помогнало да изгуби доста килограми, но и дека кожата му добила многу подобра боја.

Матео за жал не пишал колку алкохол конзумирал и дали имал некој проблем, но затоа друг корисник на истата мрежа потври дека и него заради истите причини му оди одлично.

„Трезен сум околу 200 дена. Изгубив толку килограми што мојата сопруга се сомнева дека нешто не е во ред со моето здравје. Имено, не е работата само во пивото. Проблемот е и во храната која се уништува благодарение на пивото, поради што чувствувате глад“ , напиша овој корисник.