10-те правила на маалскиот фудбал

194

Погледнете ги 10-те правила на маалскиот фудбал на кои не потсети Фејсбук страната „Вицови за душа“:

  1. Најдебелиот секогаш е голман.
  2. Чива е топката тој кажува кој ќе игра.
  3. Утакмицата завршува кога сите ќе се изморат.
  4. Каков и да е резултатот, на крајот секогаш се игра до гол.
  5. Нема судија.
  6. Двајцата најдобри бираат со која екипа ќе игра.
  7. Ако те изберат последен, животот ти губи смисла.
  8. Највеќе се нервира ако топката отиде под кола.
  9. Три корнера пенал.
  10. Ако ја допреш топката со рака веднаш пенал.
Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.