10 работи што жените го прават после секс

220

И дури и не чувствуваат дека ова им станува нивна навика.

Подготовките пред љубовна вечер за дамите е вистински маратон – отстранување на влакна, капење, подмачкување со креми, фризури, шминка, облека и тн.

Излегува дека дамите имаат “ритуали” и за после сексот, кои за среќа одзема помалку време и напор и често остануваат незабележани од партнерот.

Еве кои се тие:

1. Го проверуваат часовникот

И тоа не затоа што ги интересира часот, туку да го видат колку време траел сексот. Ако е над 20 минути со љубовната предигра, обично се задоволни.

2. Гледаат кондом

Не е важно дали пијат контрацепција или не, важно е да се провери за себе дека нема да има фаули.

3. Пијат вода

Хидратацијата е важна, но мажите да не се вообразија дека се испотени партнерот како на тренинг. Жените обично сакаат брзо да одат до тоалет, а во вкупниот случај по оргазам потребата постои.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2