Срамните работи кои секоја жена ги прави

229

Иако ниту една од нив нема да го признае дури и додека ја чита оваа листа ќе се направи на будала.

Но, не и верувај!

1. Има секс на првиот состанок

Тоа не е многу добар знак за неа, но очигледно си направила пресметка дека едвај ќе дојде до сериозни односи, затоа зошто пак да не си испорача задоволство. Да! И жените мислат на овој начин понекогаш.

2. Го прегледува телефонот на дечкото

Дури најчесната девојка порано или подоцна го прави тоа. Веројатно се виновни хормоните кои нејзе и шепотат на увцето: “Да видиме со кого си пишувал тој!”

3. Се фали на Facebook дека оди на фитнес

А всушност се забетонирала на каучот со првенство пуканки додека гледа филм.

4. Моча под туш

Мислевте дека само мажите го прават тоа?

5. Го разгледува профилот на сестрата на поранешниот

Или на други луѓе, кои немаат речиси никакви односи.

6. гледаат порно

Само се преправаат дека им се гади од физиономијата, кога станува збор за “двојна пенетрација”. Всушност е во можност да најде во интересен порно филм побрзо од тебе.

7. Плаче во автомобилот додека слуша тажна музика

Особено силно ќе е ако во тој момент надвор врне и капките се собираат по стаклото … Колку е тажен живот! Дури не видов дека станало зелено!

Продолжува на страна 2