Руски монах открил природен лек за сите болести | | Видео

1173

Објавено September 21, 2017. Прочитано 12143

Ова не е приказна за духовно просветлување, туку има научна основа. Др. Иван Павлович Неймивакин проверил и спровел во широка употреба.

21 век, технологијата напредува, си го олеснивме животот максимално, измисливме вештачка интелигенција, патувавме до Месечината … Сепак, живееме во време кога има сè повеќе болести кога ракот е раширен, а децата умираат од сериозни заболувања. Како е ова возможно? Има толку многу лекови, а ние во суштина не успеавме да си помогнеме.

Сведоци сме на зголемен број на надри лекари, кои ќе ни понудат алтернативен начин на лекување. Се чини дека и светот станал продуховен, па се почесто наидуваме на идеи дека со правилна примена на различни техники и позитивно размислување може да спречиме проблеми и болести да влезат во нашите животи. Сепак, болестите продолжуваат да се шират низ светот и да предизвикуваат толку многу маки.

Дојдовме до рецепт за кој тврдат дека може да ги спречи причините за сите болести. Да, баш за сите, и оние кои се најтешки. Она што е зачудувачко во оваа приказна, е неговата едноставност. Нема да ви требаат илјадници евра, егзотични патувања и посети на различни гуруа, како и прегледи во модерно опремени болници.

Имено, изворот кој сака да остане анонимен, го споделил со нас своето искуство.
Станува збор за човек кој е инженер, а живее и работи во Москва веќе десет години. Како што Русите се познати како многу религиозен, православен народ, така во Русија постојат голем број на цркви и манастири кои рефлектираат силна духовност. И нашиот извор одвоил време да го посети познатиот руски, Боровски манастир, и да поразговара со еден свештеник кој на многумина им помогнал со своите совети и рецепти за здрав живот.

Не судете премногу брзо – ова не е приказна за духовно просветлување, туку има научна основа. Така, нашиот извор разговарал со свештеник, кој му дал практични совети за тоа како да одржи совршено здравје, а потоа сето тоа научно и го проверил. Станува збор за неколку намирници кои ги имаме дома, а за кои не сме ни свесни колку се всушност лековити.

Листата и рецептите изгледаат вака:

Продолжува на страна 2