ПРИСТИГНУВААТ ПАРИ ЗА 4 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ !

355

Враќањето на Јупитер во Рибите ќе има корисен ефект врз Рибите, Ракот и Шкорпијата.

Сепак, тркалото на среќата се врти, па одредени знаци ќе имаат поголем финансиски успех од другите.

Во неделата што претстои, до 6 ноември, пари ќе имаат Вагите, Водолиите, Лавовите и Овните.

ВАГА

Венера во Шкорпија ви носи прилив на пари. Ќе имате среќа кога се парите во прашање, па ќе можете да заработите повеќе пари. Ова е недела во која можете да преговарате за ново деловно партнерство.

ВОДОЛИЈА

Враќањето на Јупитер во Риби ви носи одличен период за финансии. Конечно ќе пристигнат парите што некој ви ги должел и ова е вашата шанса да барате поголема заработка.

ЛАВ

Бидејќи Јупитер се вратил кај Рибите, тоа ќе ви донесе знаење за некое наследство. Ќе имате добра можност да располагате со малку пари, па лесно да добиете спонзорство.

ОВЕН

Венера во осмата куќа е добра планетарна положба за располагање со туѓ имот. Добра можност ако се занимавате со финансии. Во овој период можете да го решите прашањето за наследство. Сепак, ве очекуваат поголеми трошоци, но тоа ќе можете да го надоместите.