Празнична поза за да го зачините сексуалниот живот во студените ноќи

763

Ноќите се се постудени, а тоа значи и подолги, што е одлична прилика да се зачини сексуалниот живот со понекоја нова позиција во креветот.

“Cosmopolitan” неодамна наброја пет празнични пози, а ние ви ја нудиме оваа.

Мора да го „јавнете“ партнерот кој седи и да го обмотате со нозете како на сликата подолу. Ако ве заболат нозете, можете едноставно да ги испружите.

Во таа позиција може да останете гушнати, или мажот да ги испружи рацете и да ги стави на под.

Позицијата е одлична во зима, со оглед на тоа дека сте многу блиску со телата и се генерира многу телесна топлина. Ако сакате да ги зачините дополнително работите во кревет, зошто не додадете понекоја секс-играчка.