Повеќето самци за својот статус го обвинуваат лошиот изглед

864

Лош изглед, низок степен на самодоверба и недостиг на напори при пронаоѓање партнер, според самците се главните причини поради кои не се во љубовна врска, покажуваат резултатите од неодамнешно истражување.

Тоа истражување покажува дека самечкиот живот може да биде исклучително корисен, бидејќи може да го подобри социјалниот живот и да ја зголеми физичката активнст. Сепак повеќето самци посакуваат стабилна љубовна врска.

Related image

Според истражувањето на Редит, мажите велат дека се „осудени“ на таков живот иако оценуваат дека има поважни работи од пронаоѓање партнер. Сепак тие сметаат дека се сами поради нивната физичка неатрактивност и лоши вештини на флертување.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.