Погледнете како мажите и жените реагираат на директна покана за секс | Видео

1406

Некои тврдат дека, ако прашате доволен број девојки за водење љубов, барем една од нив ќе ја прифати вашата понуда.

Во желба да откријат калку теоријата е точна, група на пријатели, што се занимаваат со измама, но и со социјални експерименти, одлучиле еден од своите членови да го испратат на оваа важна задача.

Се разбира, тврдењето се покажало неточно. Барем во случајот на мажите, или поточно, на овој маж.

Имено, идејата беше да се провери како мажите и жените реагираат на директна покана за секс, а нема особено да ве изненади кога ќе откриете дека бројот на мажите кои без размислување се согласиле на повикот – далеку е поголем.