Партнерката може да биде возбудена и не само за време на половиот акт

222

Постојат многу начини жената да биде доведена до екстаза без помош на машката гордост.

Женското тело исто така може со допирање на одделни негови места може да предизвика огромно задоволство и да предизвика дивеење. Кои се тие, откриваат специјалисти: на пример, не одминувајте ги стапалата и прстите на нозете.

На многу жени кожата и овие делови на нозете се чувствителни. Допирање со усните е многу важно за секоја жена. Токму преку бакнежите, галењето и гризењето на усните се пренесува страста и нежноста меѓу партнерите. Ушната школка исто така може да и подари многу пријатни чувства.

Возбудата е гарантирана, ако со врвот на јазикот поминувате по крајот на увото. Возбудено дишење и нежните допири ќе ја возбидат исто така. Вратот на партнерката исто така бара особено внимание.

Доволно е да ја допрете кожата на вратот со јазикот и возбудата ќе биде брзо постигната.