Овие 3 хороскопски знаци се дефинитивно најлошите љубовници 

161

Многу луѓе знаат кои претставници на хороскопот се експерти за секс, и сега е време да се открие кој и зошто „нема добри перформанси“ во овој спорт.

Никогаш не знаете со што ќе се соочите …

Рак (22 јуни – 22 јули)

Емоционалните членови на зодијакот, покрај тоа што се неверни, главно поради нивната огромна несигурност, се крајно досадни во кревет до степен на злосторство. Немаме многу што да кажеме и тоа е една од причините зошто тие се на врвот на листата.

Водолија (20 јануари – 19 февруари)

Можеби знаат како да се движат и што да прават за да го задоволат својот партнер, но нивната себичност е толку голема што не ги напушта, како и во другите области од нивниот живот. Ако можат да одат во кревет со партнер, тие се грижат само за себе. Нема дискусија за потребите на другите. Убедливо најголемата фрустрација на зодијакот.

Риба (20 февруари – 20 март)

Некои дури ги сметаат за порнографски, но од теорија до пракса работите се нешто поразлични. Клучниот збор е мекост. Тие се мрзливи и претеруваат со удобноста и релаксацијата, што се рефлектира во нивните сексуални практики.