Ова е најмоќниот детоксикатор

72

Ѓумбирот е еден од најмоќните детоксикатори. Тој ви помага да го зголемите вашиот метаболизам и да имате тонус во текот на целиот ден, овозможувајќи ви да ги трошите несаканите калории кога тренирате.

Лимоните исто така имаат детоксикациски својства, а исто така диуретичен ефект, помагајќи му на телото да се ослободи од несаканите токсини. Во една порција има само 11 калории.

Затоа ви нудиме да го започнувате денот со овој стимулирачки пијалок ⇓

Во 200 мл вода додадете сок од половина лимон и рендан ѓумбир. сетотоа добро промешајте и консумирајте веднаш.