Никогаш не би помислиле дека овој хороскопски знак е оган во креветот

411

Овој хороскопски знак има нешто бунтовно во себе. Тој сака и го цени напредокот во сè, вклучително и во љубовта.

Исто така сака работи кои имаат возбудувачки ефект врз него и можат да го возбудат неговото секојдневие. Родените во овој знак се полни со уникатни идеи и сакаат љубовни експерименти во љубовта, но и во креветот.

Нивната бунтовна страна е особено очигледна при изборот на партнер. Тие се склони кон екстремни, специјални типови на луѓе кои шират некаква шокантна вибрација – тоа им е поважно од тоа да имаат слобода во врската.

Станува збор за родените во хороскопскиот знак Водолија.

Според пишувањето на „Evoke“, очигледно е дека Водолијата најмногу ги сака и им верува најмногу на своите партнери.

Сепак, родените во знакот на Водолија ќе имаат 11 љубовни партнери за време на нивниот живот, значително помалку од Девиците, кои ќе имаат 15 партнери.

Патем, Девицата е знак со најголем број партнери.