Невообичаени, но вистинити факти | Индиските домаќинки поседуваат 11% од светското злато

288

Список од некои многу интересни факти кои толку многу се бизарни, што не изгледаат вистинити:

Вијаграта првобитно била наменета за срцеви проблеми

Современата употреба на Вијагра сосема случајно е откриена. Научниците бараа лек за опуштање на крвните садови. Сепак, пријавени се невообичаени несакани ефекти, што доведе до Вијграта денес да биде еден од најчестите препишани лекови во светот.

Продолжува на страна 2