Најдобрите пози за групен секс (18+)

2203

Во сексот секогаш треба да експериментираме за да го добиеме посакуваното задоволство и да го задржиме интересот со партнерот подолго време.

Иако секој ги одредува границите до кои може да даде слобода на своите еротски фантазии, споделуваме неколку секс пози за оние од вас за кои групната забава е поинтересна.

Секс поза “Орален круг”

Оваа секс поза за орален секс нема ограничување на бројот на учесниците во забавата. Во неа можат да учествуваат само жени или жени и мажи. Сите се подредуваат во круг легнати удобно на една страна, и секој го задоволува партнерот пред него орално.

Секс поза “оковани”

Оваа секс поза е за тројка од две жени и еден маж и им дава можност на сите учесници да се доживеат задоволство. Мажот е легнат удобно на грб. Една партнерка го задоволува орално или зазела поза “јавачка” или “повратна јавачка”. Другата партнерка може да добие орална стимулација од партнерот, ако нежно седне на лицето.

Секс поза “4 е поинтересно од 3”

За оваа секс поза се потребни двајца мажи и две жени, при што дамите би си разменувале бакнежи. Едната партнерка е легната удобно на грб, додека едниот од партнерите е на неа. Другата жена добива орални бакнежи од партнерката, додека вториот маж продира позади.

Секс поза “Двојно задоволство”

Во секс позата “Двојно задоволство” учествуваат двајца мажи и една жена. Едниот партнер е легнат удобно на грб на спалната соба, додека неговата партнерка е во јавачка поза. Вториот партнер е застанат зад дамата и продира анално.

Секс поза “Сендвич”

За неа се потребни тројца учесници – двајца мажи и една жена. Едниот партнер е легнат на грб, а неговата партнерка е врз него, додека пенетрацијата е анална. Жената треба да се навали и потпре малку назад, за да може вториот партнер да се вклучи во актот и да навлезе вагинално.