Колку се важни оралните бакнежи?

120

Некои мажи и жени тврдат дека не доживуваат којзнае што задоволство од оралните бакнежи, кои им ги прават нивните партнери.

Други пак се премногу самосвесни за да се опуштат и да си признаат дека им се допаѓа.Ова важи и за дамите, но и кај двата пола противниците на француската љубов се малцинство.

Тоа се пријатни сексуални активности, кои не му штетат и треба почесто да бидат практикувани . Ако не ви се допаѓа да го правите, замислете колку мизерно ќе е со партнерот, пишува “Секој ден”.

“Многу жени се вознемируваат да дозволат на мажот да ги возбуди со уста, пред спроведувањето на сексуалниот чин. Чудно е дека доста мажи се исто така предмет на слични проблеми. Дишете порелаксирано за да се релаксирате. Овој вид интимни игри испорачуваат задоволство само ако се прават со ентузијазам“, категорични се сексолозите.

Па, без предрасуди се за здравиот живот и неговите задоволства.