Карактеристики на хороскопскиот знак Лав

232

Тој е еден од најпознатите владејачки ороскопски знаци. Топол, сончев, Лавот е силен играч, кој понекогаш сепак може да пројави премногу суета или лицемерие.

Во работата Лавовите имаат пристап кој секогаш се разликува од оној на останатите.

Ги почнува љубовните врски како необврзувачки и ако неговото внимание е силно привлечено, може да се припише само на еден партнер.

1. Лавот има големо срце и многу љубов, која ја дава. Често пројавува емпатичност и великодушност.
2. Но, ако се обидете да ги искористите предностите на неговата добрина, злоупотребувајќи ја добрата волја, нема да се двоуми да ви ја покаже својата лута страна.
3. Претставниците на знакот Лав имаат силна волја и решителност. Кога си поставуваат цели секогаш стигнуваат до крај.
4. Доверба е другото име на Лавот.
5. Ако во опкружувањето имате претставник на овој знак, нема начин да не се чувствувате заштитени. Лавот прави така што луѓето крај него да се чувствуваат секогаш безбедно.
6. Еден од најдобрите лидери во Зодијакот е Лавот. Кога на чело на тимот стои претставник на овој хороскопски знак сигурно тимот ќе има успеси.
7. Може конструктивната критика и вистината да не ви се допаѓа, но не очекувајте од Лавовите да дејствуваат зад грбот. Што имаат да кажат, нема шанси да не дознаете. Нивната директност често не е прифатена добро.
8. Лавот е социјално суштество кое сака да се поврзува со другите. Разговорите со него секогаш се интересни, а пријателствата вистински.
9. Но тој исто така има потреба од време за да се опушти и да ги собере мислите. Лавот понекогаш има потреба да се одмори, останувајќи сам со себе.
10. Како претставник на семејството мачки, Лавот има потреба од внимание и љубов, особено кога е со вистинската личност.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2