Како реагираат различните хороскопски знаци кога ќе ги откачат

76

Раскинувањето на една врска е непријатна работа и бара тактичност и внимателност.

Особено ако против себе имате претставници на одредени хороскопски знаци.

Секој знак има свои особености и е добро да знаете како да пристапите, ако сакате да се извлечете од овие односи цели и непроменети.

Овен

Може да добиете тупаница во лицето, сепак си имате работа со животно со рогови.

Бик

Тие се тврдоглави, па тешко дека лесно ќе ви овозможат да излезете од нивните раце. Но еднаш штом решат, враќање назад нема.

Близнаци

Тие се целосно непредвидливи и може да полудат или пак да си ги соберат своите куфери и да заминат на одмор, како ништо да не се случило.

Продолжува на страна 2