Како да останете пријатели со својот поранешен партнер/ка? Видео

392
Esther Perel

Естел Парел, психотерапевтка за двојки објаснува дали и на кој начин односот со поранешниот партнер/ка може да се трансформира во пријателство во кое може да се вклучат и актуелните партнери и тоа да не претставува никаков ризик за нивната релација.

Esther Perel reveals how to maintain a friendship with an ex-l…

Here’s how to stay friends with your ex.

Gepostet von Business Insider am Samstag, 18. November 2017