Како да ја возбудите жената од темето до прстите на нозете

598

Партнерката може да биде доведена до врвот не само за време на половиот акт. Постојат многу начини да биде изнесена жената до екстаза без помош на машката гордост.

Женското тело е востановено така дека допирањето до одделни негови места може да предизвика огромно задоволство и да предизвика силна сексуална возбуда.

На пример, не одминувајте ги стапалата и прстите на нозете. Многумина знаат дека кожата во овие делови на нозете е чувствителна. Но многу жени добиваат оргазам од галењето на штрек. Ако приредите нежно вшмукување на прстите и периодично испраќање јазик меѓу прстите, екстазата ќе биде брза.

Допирањето до усните е многу важно за секоја жена. Токму преку бакнежите, галењето и гризењето на усните се пренесува страста и нежноста меѓу партнерите. Лесно е да се стигне до возбуда со бакнеж, најважно е почесто да се прави тоа.

Ушната школка исто така може да подари многу пријатни чувства. Возбудата е гарантирана, ако поминете со врвот на јазикот по крајот на увото. Возбуденото дишење и нежните допири ќе воздржат кого ли не.

Вратот на партнерката исто така бара особено внимание. Доволно е да се доближите одзади, да ѝ ја допрете кожата на вратот со врвот на јазикот и возбудата ќе биде брзо постигната. Бакнежите, лесните гризови или допири со врвот на прстите на овој дел од телото ќе бидат многу возбудливи.

Задникот е исто чувствителна област од телото на жената. Двет половинки може не само да бидат милувани или стискани, но може да бидат бакнувани, гризени или шлапкани. На многу жени им се допаѓаат лесните удирања на задникот за време на сексот.