Ја земал својата термичка камера и по градот снимал обични минувачи | Видео

1114

Еве како изгледаат обичните минувачи снимени со термичка камера:

Image result for Farts on Thermal Camera - People caught farting!

Нема да поверувате што се правиме низ градот додека чекаме автобус, вадиме пари од автомат, преминуваме улица, но кога ќе видите, и самите ќе кажете дека тоа е нормално, арно ама, на камера тоа изгледа малку поинаку.

Тимот на каналот “BANANA FACTORY” одлучил да прошетаат по градот и да ја пробаааѕ својата нова, но скапа термичка камера FLIR. Но не ни сонувале дека во својот “експеримент” ќе снимат голем број луѓе кои очигледно сакаат да се “олеснат” на јавни места.

Непријатните гасови од стомакот можеме да ги слушнеме и намирисаме, а со голо око не можат да се видат, сѐ до сега. Погледнете го видеото и уверете се сами …