Изборот на кондом зборува за вашиот карактер

162

Дали некогаш сте размислувале зошто партнерот избира точно определен вид кондоми?

Секој маж има своите преференции и тие се врзани со неговата личност.

Каков карактер носи вашиот пријател можете да дознаете според тоа какви кондоми преферира!

Флуоресцентни кондоми

Или вашиот пријател има заблуди за женската анатомија, или имал непријатно искуство во минатото поврзан со болни повреди за време на сексуален однос. Веројатно тој сака да го гледа добро пенисот во темница, за да е свесен за она што претстои.

Кондоми со различни вкусови

Ако преферира обичен кондом со вкус на јагоди, тој е многу отворен човек. Ако преферира банана вкус, тој поседува одлично чувство за хумор. Чоколадниот вкус сугерира дека тој е вистински заводник. Кондомите со вкус на сланина зборуваат за тврда ламберсексуалност.

Ребрест кондом

Најубавото кај ребрестите кондоми е дека носат екстра задоволство најмногу за жените. За неговата личност изборот на ребрест кондом зборува дека тој бара сексуално искуство кое е колку можно попријатно и незаборавно. Тој го обожава сексот и има големи очекувања од своите љубовници.

Без лубрикант

Тој е егоист, кој го претпочита сопственото задоволство пред тоа на партнерот. Не е склон на компромиси и е со многу цврст карактер. Сака да владее и води ред. Кога сепак ќе му покажете заби, омекнува како памук.

Супертенок кондом

Партнерот не се плаши да презема ризици. Ги сака предизвиците и авантурите. Внимавајте, бидејќи овие типови мажи се склони кон неверство. Тие го сакаат сексот и се подготвени да се на најопасната врска, само ако сексот е одличен.
Ако сепак успеете да го зграбите срцето на таков маж, тој ќе биде во нозете.

Обичен лубрикиран кондом

Тој е предвидлив, некреативен и нема особена имагинација во кревет. Сепак, тој е маж, на кој може да се потпрете. Сака да го гледа задоволството во очите на партнерката. Секогаш можете да се потпрете на таков човек, без разлика дали ви е интимен партнер или само пријател.

Мажите кои избираат такви кондоми често се срамежливи, внимателни во комуникацијата. Дури во креветот се малку лишени од страст, но се подготвени да направат сè што е можно за да одговараат на нивната љубовница.