Еве што треба да знаете ако сте во врска со Скорпија

137

Љубовта со претставник на знакот Скорпија е сè, но не и досадна.

Тој е страстен, информиран, сака флерт и секој миг е возбудлив.

Ова досега е добро, но што друго треба да знаете, ако имате љубовна врска со Скорпија?

Тие се интензивни

Родените во знакот Скорпија се интензивни личности. За многу од партнерите е тешко да ја следат нивната динамика. Затоа, ако сега започнувате врска со Скорпија, размислете дали сте подготвени за овој интензитет.

Можат да бидат премногу чувствителни

Скорпиите се силно интуитивни и емпатични личности. Тие на секој начин ги доловуваат емоциите на другите. Во емотивниот однос тоа многу ги оптоварува. Затоа во љубовта често ќе забележите дека има момент во кој тие како да не можат да се справат. Партнерот Скорпија ќе има потреба од вашата постојана поддршка, разбирање и внимание.

Неговата претерана чувствителност може да не ве понесе бидејќи често неговите чувства ќе бидат поважни од вашите. Зборови како “Сè ќе биде во ред”, “Јас сум до тебе” ќе го натераат да се чувствува емоционално постабилен.

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2