Еве како хороскопските знаци реагираат на изјавите на љубов

69

Сите сакаме да ги чуеме тие магични зборови „те сакам“. Сепак, секој од хороскопските знаци на различен начин ја доживува љубовта, а со тоа и изјавите на љубов.

Овен

Заљубените Овни на секоја изјава на љубов ќе одговорат двојно постраствено и поромантично. За нив, љубовта е предизвик, па така и искажувањето љубов.

Бик

Тие ќе останат студени пред вас, а потоа на пат кон дома ќе танцуваат. Од следното утро, вие веќе сте целиот нивни свет. Не им е лесно да изјават љубов, но штом еднаш го направат тоа, таквата љубов трае цел живот.

Близнаци

Близнаците ќе ви речат „ и јас те сакам тебе. Но, сакам и колачи и патувања и ги сакам и другите луѓе“. Кога станува збор за љубовта, тие лесно можат да се заљубат, но и одљубат и за нив љубовта е како детска игра.

Продолжува на страна 2