Дознајте каков би бил во кревет според месецот на раѓање!

643

Јануари

Луѓето родени во јануари се поконзервативни кога станува збор за делење на постелата со некој друг. Но, кога тој некој им се допаѓа, тие прават сé за да успее врската, вклучително и сé што треба да се прави во спалната соба. Родените во овој месец знаат да бидат меѓу „најнастраните“ учесници во сексуалната игра, иако тоа никогаш не би ви паднало на ум кога прв пат ќе ги видите.

Февруари

Родените во февруари се авантуристи. Поседуваат многу страст, но за да бидете со нив потребен е голем труд. Февруарџиите се фокусирани на повеќе цели одеднаш и секогаш ја гледаат пошироката слика. Исклучително е тешко со нив емотивно да се поврзете, но не и невозможно.

Март

Родените во март обожаваат своето време да го посветуваат на секс. Тоа за нив е прекрасна активност што вклучува целосно оддавање на партнерот, па често го креваат до ниво на спиритуалност.

Април

Родените во април важат за независни личности, но кога ќе остварат врска со некого, вложуваат сè што имаат. Сексот со луѓето родени во април е возбудлив, интензивен и жежок, но кога е готов, тогаш навистина е готов. Нивната страст е голема, но од друга страна брзо согорува и многу често знаат за кратко време да се заситат од луѓето.

Продолжува на страна 2