Дечки, излезе и 12тата мини книгичка со авантурите на Нинџите!

283

Ајде да ѕирнеме што направија тие овој пат 🙂 Го спасија светот или не?

Ваше е да откриете!

Yo! The 12th MINI Book is OUT now! Yeiii!!