Дамите носат на одмор… секс играчки

847

Летната сезона е во полн замав и за мнозина одморот допрва доаѓа. Резултатите од новото истражување покажуваат дека освен додатоците за на плажа и сандалите, во куферите на многу дами патуваат и некои интересни предмети, пишува “Дејли експрес”.

Анкетата, направена во Велика Британија од компанијата за долна облека “Ен Самерс”, открива дека над 50 проценти од жените редовно ги “водат” секс играчките на одмор.Импресивни 85 проценти од учесничките во анкетата признале дека барем еднаш ставиле во багаж “палави” предмети.

Најчесто летовничките носат со себе вибратори. Во поретки случаи дамите се “придружувани” во странство од камшици и пенис ремени.

Сексуалното здравје е од значење за претставничките на понежниот пол – 48 проценти од нив не пропуштаат да стават кондоми во багаж.

Присуството на “креветот” на овие предмети неколкупати ги ставило дамите во непријатна ситуација при проверка на аеродромот или во хотелска соба.

Една на секои десет жени вели дека била сбунета кога вибраторот или лубрикантот “издавале” присуство при проверка на аеродромот.

Неколку учеснички во анкетата откриваат дека доживеале непријатност кога се воспоставило дека секси долната облека или играчките им се пронајдени и разместени од чистачки во хотелските соби.

Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.