7 вежби за обликување на телото од Ирина Шајк без фитнес опрема | Видео

275

Ирина Шајк поседува атрактивна фигура која мами воздишки. Популарната Русинка за „Вог“ сподели 7 вежби со помош на кои го обликува своето тело.

Бидејќи за работните ангажмани постојано е во движење и често престојува во хотели, за Шајк било важно да пронајде вежби кои може да ги практикува во хотелска соба, без опрема.

Џастин Гелбенд, тренерот на Ирина, ја создал серијата вежби за кои ви е потребна само крпа. Од секоја вежба направете 15-20 повторувања. Кај вежбите 3, 4, 6 и 7 прво направете 15-20 повторувањата на едната страна, а потоа направете исто толку и на другата.

ВЕЖБА БР. 1

Ирина Шајк

ВЕЖБА БР. 2

Ирина Шајк

ВЕЖБА БР. 3

Ирина Шајк

ВЕЖБА БР. 4

Ирина Шајк

ВЕЖБА БР. 5

Ирина Шајк

ВЕЖБА БР. 6

Ирина Шајк

ВЕЖБА БР. 7

Ирина Шајк