+18 | Ќе се вцрвите кога ќе прочитате за што сонуваат жените

267

Силување, секс со странец, групна оргија, секс во канцеларија, киднапирање!

Еротските фантазии ја посетуваат нежната половина почесто од мажите, покажа анкетата на социолози. Бидејќи по својата природа жените се меки и нежни, во повеќето случаи нивните фантазии се повеќе деликатни.

Но, тоа не значи дека тие не сакаат страстен секс. И така кои се 10-те најчести еротски фантазии кај најслабиот родова?

Власт

Повеќе зрели жени сакаат доминацијата во сексот, иако Кој знај зошто го кријат овој факт. Фантазиите за команда во кревет можат да бидат најразлични и егзотични. Доминацијата може да се изразува и во тврда форма – на пример мажот да биде врзан со лисици за креветот и жената да прави со него што сака.

Послушност

Тоа е обратната варијанта на првиот. Има жени, на кои им се допаѓа да се почитуваат и да ги извршуваат сите желби на мажот. На нив им се допаѓаат сите машки команди и заповеди. Изгледа најдобри и безопасни се со користење на лисици. Сепак контактот треба да заврши со меѓусебно исполнување на сите желби, токму тоа се смета за најдобар финиш.

Секс со странец

Излегува дека многу жени се дели од сликата на таканаречениот ноќен непознат. При тоа тој мора да биде висок, силен и машки. Жените едноставно сонуваат да се состанат среде ноќ со пријатен непознат маж и да водат љубов со него. По правило овој маж не треба да биде со јасно изразени црти на лицето, бидејќи целата убавина е во тајноста на сликата, кој исчезнува со доаѓањето на утрото.

Продолжува на страна 2