Седум машки тајни кои секоја жена мора да ги знае!

248

Врските често знаат да бидат полни со незгодни ситуации, воглавно поради кои мажите и жените не умеат да ги прочитаат сигналите кои си ги испраќаат едни кон други.

За да ги олесни овие ситуации, Роберт Мани, автор на книгатра “The guys’ guy’s guide to love” на жените им открива една мала машка тајна, која ќе им помогне како функционира машкиот мозок.

Тие се несигурни.

Повеќе од момците признаваат дека во нив се крие зрнце несигурност, кога и приоѓа на жената која му се допаѓа, дури и кога делува дека е сигурен во себе.

Повремено сака да ја замени улогата од ловец во плен.

Мажите сакаат да играат игра на ловец, но исто така и повремено да бидат и плен поради што често не знаат правилно да ги прочитаат вашите сигнали. Затоа ќе ви биде благодарен ако му ставите до знаење дека ви се допаѓаат.

Не паметат детали.

Додека во својата меморија тие пакуваат ситници, кои ги дознале за вас и тие ги филтрираат и не паметат многу работи кои со вас ги делат. Но, тоа успесно го надополнуваат. Кога ќе им прераскажат некој свој проблем тие веднаш се обидуаат да го решат (а тогаш го заборавате него).

Забелешка: Преземањето на оваа содржина е дозволено само ако го наведете изворот со задолжително линкување на нашиот домен и оригиналната статија!

Доколку сакате да прочитате повеќе содржини како оваа, препорачуваме да го посетите нашиот портал www.kukuriku.com.mk, а со лајк на нашата фан страна станувате дел нашето многубројно членство facebook.com/Kukuriku.mk/.

Продолжува на страна 2