Неверојатен танц на шипка | Видео

113

Таа својот талент во меѓувреме го доведе до совршенство, а нејзините точки зрачат со еротика.

Анастазија ја искористи светската слава за да го отвори студиото за танц „Соколова“, као и брендот „Соколова“ под која продава секси спортска опрема, наменета за танц на шипка.