Мажи ги споделуваат најдобрите цитати од љубовните писма на поранешните девојки

109

Љубовните писма не се заборавени. Всушност, многу луѓе сè уште им пишуваат љубовни писма на саканите. Сепак, не е секогаш лесно да се напише вакво писмо.

Дури и на писателите одвреме-навреме им е потребна инспирација.

Па, погледнете некои од најубавите цитати што група момци ги издвоиле од љубовните писма на поранешните девојки.

Од девојка чиј дечко ѝ помогнал да ја надмине зависноста од хероин

„Дури и ако ти не се гледаш на овој начин, јас те гледам како херој. Ме спаси од мене.“

Кратко и слатко

„Навистина ми се допаѓа твојот задник.“

До момче со ниска самодоверба

„Само кога би знаел колку многу те сакам. Навистина сакам да се видиш на начинот на којшто те гледам јас.“

Нема потреба од дополнително објаснување

„Ти си неверојатен љубовник и со тебе доживувам оргазми како со никој друг.“

Продолжува на страна 2