Како да го вклучите течното чоколадо во секс забавата

1687

Сигурно еден од омилените ваши десерти е течното чоколадо.

Замислете дека сте облечени во најпредизвикувачката долна облека, седнати сте спроти партнерот и пробувате со прстите од теглата чоколадо. Никој маж нема да одолее на оваа глетка.

За да биде моментот уште повозбудлив, споделуваме неколку идеи за тоа како да го вклучите чоколадото во секс забавата.

Направете го дел од предиграта

Секс игрите со улоги се важен дел од сексуалниот живот. Измислете си таква игра, во која едниот партнер ќе доминира над другиот. Можеби ќе поставите некоја сексуална задача или ќе побарате тој или таа да исполни ваша сексуална фантазија. Нека течното чоколадо биде вашата така посакувана награда, со која ќе го израдувате партнерот.

Намачкајте се со него

Сакате буквално да го изедете и секој залак, кој партнерот го зема од вас да биде сè повозбудливо од претходно? Тогаш намачкајте се со течно чоколадо. Количеството мора да бидемалку, колку да испровоцира уште поголем интерес и желба во партнерот.

Намачкајте брадавиците, по вратот, срамните влакна, но внимавајте да не отпадне од слаткото лакомство во вагината. Ако сакате да го изненадите пријатно партнерот кога сте таму долу и го задоволувате орално, намачкајте мал дел од неговиот пенис со чоколадо. Ова навистина ќе му испорача задоволство.

Користете го како масажно масло

Заменете масажно масло со течно чоколадо. Наизменично правете масажа и лижење на чоколадото од телата. Сигурно ќе се испомачкате, но потоа може да поминете во пријатна бања или туш и таму да продолжите со предиграта меѓу вас уште е повозбудливо.

Направете си чоколаден сендвич

За време на секс губиме многу енергија и некоја друга калорија. Што ќе кажете за тост намачкан обилно со течно чоколадо.

Направете полнење сендвичи за вас и вашиот сакан. Тие ќе ви даде енергија за уште забава во спалната соба.

Најди го чоколадото

Играјјте ја оваа забавна игра во која наизменично, треба да најдете чоколадото по телото на партнерот. Нека вашиот партнер да биде со врзани очи. Вие намачкајте мала количина чоколадо врз себе. Сега тој има за задача да ползи со усни голи по вашето тело и да го најде и излиже чоколадото. Потоа е другиот на ред.